Poptávka
×

Co je to zkušební tisk?

Zkušební tisk je proces vytvoření jednoho nebo několika testovacích exemplářů vašeho tiskového projektu. To vám umožňuje zkontrolovat a ověřit, jak bude konečný produkt vypadat. Zahrnuje ověření barevnosti, kvality obrazu, textu a celkového vzhledu tiskoviny před tím, než dáte pokyn k finálnímu tisku.

Proč je zkušební tisk tak důležitý?

  1. Ověření designu a obsahu: Je důležité zajistit, aby vaše tiskoviny vypadaly profesionálně a komunikovaly vaše poselství jasně. Díky zkušebnímu tisku můžete identifikovat a opravit jakékoli chyby v designu nebo textu.
  2. Přesnost barev: Jak již bylo zmíněno, barvy se na monitoru mohou lišit od těch, které se objeví na tiskovině. Zkušební tisk vám dává možnost ujistit se, že barvy jsou přesné a odpovídají vašim požadavkům.
  3. Úspora nákladů: Identifikace problémů v zkušebním tisku může ušetřit peníze tím, že se zabrání drahým chybám v konečném tisku.

Zkušební tisk je nezbytným krokem v tiskovém procesu, který vám pomáhá zajistit, že vaše tiskoviny vypadají přesně tak, jak by měly. Bez něj riskujete chyby, které mohou narušit profesionální vzhled vašeho podnikání.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více