Poptávka
×

Reklamní cedule vám pomohu

Pokud vás pravidelně navštěvují zákazníci nebo klienti či toho chcete docílit použijte ke zviditelnění venkovní reklamní cedule nebo-li PVC desky, které umíme zhotovit hned ve dvou různých variantách - ekonomickou (při kašírování na pěněné PVC 3 mm) nebo luxusní variantu (kašírování na kvalitní hliníkový materiál, tzv. sendvič).

Ať už si zvolíte jakýkoliv typ reklamní cedule na obou variantách se provádí stejně kvalitní tisk chráněný proti UV záření, který odolá všem povětrnostním vlivům a mechanickému poškození (oděrky a škrábance).

Plastové reklamní cedule

Pokud potřebujete pouze malou reklamní ceduli s nízkou váhou jsou plastové (pěněné PVC 3 mm) reklamní cedule pro vás ideální.

Sendvič hliník-PVC-hliník

Největší výhoda reklamních cedulí této luxusnější varianty (kvalitní hliníkový materiál DiBond 3 mm) je jejich pevnost, mnohem vyšší odolnost a životnost. Jedná se o plechové reklamní cedule.

Jak má PVC deska vypadat?

Reklamní cedule mají mnohem všestrannější použití než jen označení provozovny nebo sídla společnosti. Pokud ji chcete využít k tomuto účelu, postačí uvést pouze název obchodu jasnými a nepřehlédnutelnými barvami.

Reklamní cedule se také části využívají ke zviditelnění pořádaných kulturních, sportovních nebo jiných akcí, kde můžete vypsat celý program. U reklamních cedulí se nebojte použít jasné barvy a veselé barvy, které nalákají návštěvníky. O nudu nikdo nestojí. Písmo zvolte jednoduché a čitelné. Lidé nebudou ztrácet čas jeho luštěním.

 A slyšeli jste už o reklamních cedulích, kterým se říká „Ačko“?

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více