Poptávka
×

Zvažte účel

Než vyberete design, zamyslete se nad důvodem odesílání pohlednice. Je to pro obchodní partnery, přátelé nebo rodina? Účel by měl řídit výběr motivu a stylu.

Design a personalizace

V době univerzálního přístupu k tisku na požádání je možné vytvořit pohlednice na míru, které odrážejí vaši osobnost nebo značku. Personalizované pohlednice s logem vaší firmy nebo s vašimi fotografiemi mohou mít velký dopad.

Materiál a kvalita tisku

Vyberte kvalitní papír, který vydrží přepravu. Lesklý povrch může zvýraznit barvy a fotografie, zatímco matný povrch je ideální pro pohlednice, které jsou určeny k psaní.

Realizace pohlednice

Grafický design

Pokud nejste profesionální grafik, nebojte se využít šablon od online tiskáren. Tyto šablony jsou často navrženy s ohledem na vizuální estetiku a dobré čitelnosti textu.

Copywriting

Text na pohlednici by měl být stručný a výstižný. Měl by odrážet vaši zprávu jasně a přímo. Pokud se jedná o obchodní sdělení, nezapomeňte zahrnout výzvu k akci.

Tisková příprava

Před tiskem zkontrolujte rozlišení obrázků a ořezové značky. Mnoho tiskáren nabízí online nástroje ke kontrole vašich designů před finálním tiskem.

Distribuce

Rozmyslete si, jak bude pohlednice doručena. Bude osobně předána, poslána poštou, nebo distribuována jako součást marketingové kampaně? To vše může ovlivnit design a obsah.

Pohlednice jsou osobním a silným nástrojem komunikace. Pokud přemýšlíte o jejich vytvoření nebo prodeji, nezapomeňte, že správná kombinace designu, kvality tisku a efektivního textu může vaši zprávu posunout na novou úroveň.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více