Poptávka
×

Reklamy na billboardech

Díky svým rozměrům jsou billboardy ideálním prostředkem, který osloví velké množství potenciálních zákazníků. Nabízíme vám tisk klasických billboardů, ale i větších bigboardů. Pro jejich výrobu používá naše tiskárna velmi kvalitní materiály, které zaručují delší trvanlivost a to v závislosti na aktuálním počasí a výkonná zařízení, jež zaručují rychlé dodání a příznivou cenu. Nabízíme vám billboardy i bigboardy ve velmi dobré tiskové i barevné kvalitě.

Reklamní a informační ploché cedule

Ekonomické cedule mají plastové provedení a vyrábějí se na pěněné PVC. Díky tomu, že jsou pružné a materiál je více roztažný, jsou vhodnější pro menší rozměry. Jejich nespornou výhodou je menší hmotnost.

Luxusní cedule se vyrábějí na materiál hliníkový, který je zušlechtěný a je na něm nanesena ochrana proti UV záření a proti mechanickému poškození. Velkou výhodou je především pevnost, odolnost a delší životnost.

Reklamní áčka, stojany, tabule, rámy na zvýraznění tisku

Reklamní áčko patří mezi nejjednodušší, ale velmi efektivní prezentační systémy.

Oslovte své zákazníky díky modernímu a stylovému designu Vašich rámů a tabulí, na kterých tiskoviny dostanou svou ideální osobitost.

Kromě tisku, který je naší prioritou si u nás můžete také objednat klaprámy, stojany a tabule v několika různých variantách. Mezi nejjednodušší způsoby tohoto druhy reklamy patří stojany ve tvaru áčka. Přesto je to velmi efektivní způsob reklamy, který lze umístit třeba na chodník, či kamkoli do interiéru. Pokud hledáte stylově vytvořené poutače či rámy, na které můžete umístit svoji reklamu, je to právě u nás.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více