Poptávka
×

Tato velkoformátová UV tiskárna s integrovaným řezacím plotrem přináší do naší výroby nevídanou flexibilitu a efektivitu.

Hlavní výhoda spočívá v technologii UV tisku, která umožňuje okamžitou polymerizaci inkoustu pomocí UV záření. Tím dochází k vytvrzení tisknutého materiálu ihned po aplikaci na povrch. Díky této metodě eliminujeme čekací doby, což výrazně zkracuje celkový čas výroby.

Tato technologie také poskytuje vynikající odolnost vůči vnějším vlivům, což je klíčové pro výrobu odolných reklamních materiálů, venkovních billboardů a dekoračních prvků. Kombinace velkoformátové tiskárny a řezacího plotru navíc umožňuje precizní zpracování a tvarování výsledných produktů, což nám umožňuje splnit i ty nejnáročnější požadavky zákazníků.

S touto inovativní technologií můžeme rychleji reagovat na potřeby trhu a poskytovat zákazníkům kvalitní produkty s delší životností. Rozšíření výrobního parku o stroj Roland DGXPress UG-642 představuje klíčový krok k udržení konkurenční výhody a posílení naší pozice na trhu.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více