Poptávka
×

Naše společnost nabízí tisk reklamních letáků online, které vám připravíme přímo na míru a to dle vašich požadavků. Můžete si připravit i vlastní tisková data. Nemáte – li vlastní návrh, postarají se o něj naši grafici. Připraví návrh, který bude odpovídat vašim představám i potřebám a zároveň bude korespondovat s moderním designem. V naší nabídce naleznete letáky různých druhů.

Letáky neskládané

Neskládané letáky nabízí velmi dobrou prezentaci. Je to skvělý způsob, kterým můžete představit svoji firmu nebo uvést na trh nový produkt či službu. Využívají je také pořadatelé, aby informovali širokou veřejnost o společenských událostech. Lze vytvořit i leták, který bude zaměřený na konkrétní cílovou skupinu. Vybírat si můžete z několika různých velikostí.

Letáky s jedním lomem

Letáky s jedním lomem tvoří velmi vyhledávaný způsob reklamy. Setkáváme se s nimi denně a to nejen díky nabídce produktů, ale i služeb. Aby leták zaujal, musí být správně graficky zpracován. A o to se postarají naši profesionální grafici, kteří váš návrh zpracují moderním a originálním způsobem, jež zaujme každého a na první pohled.

Následný tisk je realizován na kvalitní křídový papír. Pokud chcete jiný druh materiálu, lze si vybrat z naší široké nabídky. Pro tisk využíváme moderní technologie jak digitálního tak i ofsetového tisku.

Letáky se dvěma lomy

Skládačky jsou dobrým reklamním nosičem, který díky svému vzhledu vyvolává profesionální dojem. Rozkládací letáky mají svou osobitost oproti normálním - na jejích výrobu se vynaloží více práce.

Chcete svému potenciálnímu zákazníkovi nabídnout dostatek informací o vašich produktech či službách? Pak využijte skládané letáky se dvěma lomy, které k tomu nabízejí dostatek místa. Nabízíme tisk letáků na matný i lesklý papír různých gramáží. Aby nedošlo k poškození tisku a zároveň i celistvosti papíru, jsou jednotlivé lomy precizně zpracovávány. Pokud nemáte vlastní grafický návrh, vytvoří jej, dle vašich požadavků, naši profesionální grafici.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více