Poptávka
×

Pohlednice

Možná si nyní říkáte, že pohlednice je již v dnešní době SMS či mejlových zpráv přežitek. Není však nad to poslat pohlednici vytvořenou z vlastních fotografií. Nabízíme vám tisk pohlednic a to nejen ofsetový, ale i digitální a to i různých velikostí. Můžete si nechat vytvořit pohlednici zajímavého místa, které jste navštívili a to i s vlastním návrhem úprav. Velmi oblíbená je i koláž z několika fotografií. Pohlednici vám následně vytiskneme na lesklou nebo matnou křídu.

Kalendáře

Kalendář je pomocník, kterého nalezneme nejen v domácnostech, ale využívají jej i firmy a společnosti. Můžete si nechat vytisknout kalendář s vlastními fotografiemi, který je originálním a netradičním dárkem pro vaše blízké. Společnosti využívají kalendáře zároveň i jako propagační tiskoviny, v nichž se objevují jejich výrobky. Naše společnost zajistí tisk kalendářů nejen stolních, ale i nástěnných, velkoformátových a problémem nejsou ani kalendáře kapesní. Kalendáře tiskneme ofsetovým nebo digitálním tiskem a to ve vysoké kvalitě.

Fotoplátna

  • Tisk na fotoplátno je moderním řešením pro zvěčnění vašich fotoobrazů, při
  • kterém si můžete vybrat různé velikosti obrazů a zkrášlit tak třeba zeď vašeho
  • obývacího pokoje, kanceláře či využít k efektivní propagaci vašeho
  • podnikatelského či jiného záměru. 

 

Máte fotografii, kterou byste měli rádi stále na očích? Pak není nic jednoduššího, než si u nás objednat fotoplátno. Nabízíme různé velikosti obrazů, které pak můžete využít jako dekorační prvek v místnosti. Díky velkoformátovému tisku získáte fotografie větších rozměrů. Vzhledem k tomu, že používáme kvalitní a profesionální tiskárnu, jsou veškerá námi vyráběná fotoplátna výrazná a velmi autentická.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více