Poptávka
×

Plakáty

Plakáty jsou klasickou formou reklamy, která má nejen upoutat, ale i upozornit na jakoukoli akci. Dají se umístit téměř na jakékoli místo.

Naše společnost nabízí výrobu i tisk kvalitních plakátů různých velikostí. Jejich kvalita je zaručena moderní digitální i ofsetovou technologií, kterou při jejich výrobě používáme. Plakáty jsou ideálním reklamním materiálem, který se využívá při pořádání koncertů, festivalů, divadelních představení a dalších kulturních akcí.

Letáky

Letáky fungují obdobně jako plakáty. Jsou jakousi jejich zmenšenou formou. Předávají základní informace o konané akci. Naleznete na nich kontakty, místo, datum a čas konání akce. Jejich nedílnou součástí je i program, může se na nich nacházet i mapa.

Aby leták zaujal, musí být kreativně zpracován. Naše společnost vám nabízí letáky nejen kvalitní, ale  i vytvořené dle vašich konkrétních požadavků. Můžete si dodat vlastní tisková data nebo využít možnosti spolupráce s našimi grafiky, kteří pro vás vytvoří leták odpovídající vašim požadavkům a zároveň korespondující s moderním designem.

Vstupenky

Vstupenky jsou nedílnou součástí každé akce. U nás si můžete objednat tisk vstupenek online. Vstupenky, které vyrábíme, mohou obsahovat ochranné znaky proti padělání. Kromě klasických vstupenek pro vás můžeme vytvořit vstupenky kreativní, které budou ladit s tématem konkrétní akce.

V naší nabídce naleznete nejen vstupenky standardní velikosti, ale vybrat si můžete i další rozměry, které vám připravíme.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více