Poptávka
×

Reklamní polepy na auto

Jednorázová investice do reklamy se vám bohatě vyplatí. Jedná se o klasický způsob reklamního polepu pomocí potištěných a následně vyřezávaných fólií. Reklamní polepy na autě vám zajistí reklamu bezplatně, jelikož vlastní firemní vozidlo je tou nejlevnější plochou vhodnou pro reklamu či umístění loga. Je dostatečně velká a dokáže zaujmout velké množství lidí. Naše společnost nabízí kromě polepů aut i polepy čtyřkolek, motocyklů a dalších mobilních ploch.  

Vlastnosti polepů

Z hlediska životnosti jsou ideální speciální fólie určené pro venkovní prostředí, ve kterém se auta pohybují. Tyto polymerické fólie s polymerickou laminací odolávají povětrnostním vlivům a na autě vydrží v dokonalém stavu až šest let. Použít lze samozřejmě i levnější fólie, které ovšem nevydrží tak dlouho. Technologie výroby spočívá v řezané grafice, která vzniká nejprve tiskem, poté následuje výřez, odstranění přebytečné fólie a konečnou fází je nalepení tzv. přenosné fólie pro pohodlnou aplikaci na plochu. Kromě automobilů je možné umístit reklamní polepy i na výlohy, pro které se používá buď potištěná fólie nebo řezaná grafika.

Magnetická fólie

Pokud nechcete mít své vozidlo polepené trvale, můžete si pořídit tzv. magnetickou reklamu na auto. Jedná se o magnetickou fólii, která se jednoduše připevní na karoserii. V případě soukromého užívání vozidla můžete fólii jednoduše sundat a v případě potřeb ji opět připevnit. Jedná se o kvalitní polymerickou folií a polymerickou laminaci. Magnetický polep je tvořen ze dvou částí, a sice magnetické fólie a polepu. Testy potvrdily, že magnetická fólie drží na autě i při rychlosti 180 km/hod. Vybrat si můžete z několika rozměrů podle vlastní potřeby.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více