Poptávka
×

Nejžádanější reklamní předměty pro léto 

Reklamní textil

Léto a reklamní textil, jako jsou trička, klobouky a plážové osušky, jdou ruku v ruce. S logem vaší společnosti na těchto předmětech zvýšíte svou značku každým nošením. Ujistěte se, že volíte svěží a živé barvy, které jsou v létě oblíbené.

Personalizované láhve na vodu

Hydratace je klíčová během horkých letních dní. Nabídka stylových a opakovaně použitelných lahví na vodu s vaším logem nejen podpoří ekologické chování, ale stane se i každodenním doprovodem vašich klientů.

Reklamní sluneční brýle

Stylové sluneční brýle s logem vaší firmy jsou perfektním letním doplňkem. Nejenže ochrání oči vašich klientů před sluncem, ale také poslouží jako módní statement.

Potištěné plážové tašky

Plážová sezóna klepe na dveře, a co by bylo lepšího než nabídnout praktické a stylové plážové tašky s vaším logem? Jsou to nejen skvělé reklamní předměty, ale také poskytují dostatek prostoru pro další letní nezbytnosti.

 

Jak vybrat ty správné reklamní předměty

Udržitelnost

V dnešní době je důležité myslet na životní prostředí. Volba ekologických a udržitelných reklamních předmětů nejen zlepší image vaší značky, ale také podpoří pozitivní změnu.

Funkčnost

Vyberte předměty, které jsou nejen atraktivní, ale především praktické. Reklamní předměty, které lidé skutečně používají, zajišťují, že vaše značka bude neustále na očích.

Personalizace

Personalizované reklamní předměty s individuálním jménem nebo zprávou vytvářejí silnější vazbu mezi vaší značkou a klientem.

Kvalita

Nikdy nekompromitujte kvalitu za cenu. Reklamní předměty by měly být odolné a vydržet test času, aby pozitivně reprezentovaly vaši značku.

Reklamní předměty na léto nabízí skvělou příležitost k propojení vaší značky s pozitivními zážitky vašich klientů. Vyberte správně, a vaše značka bude spojena s létem plným radosti a slunce.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více