Poptávka
×

Reklama a marketing jsou neodmyslitelnou součástí dobrého podnikatele a způsobů, jak se zviditelnit existuje několik. Reklamních a propagačních materiálů je mnoho a jedním z oblíbených a velmi efektivních je reklamní plachta neboli venkovní banner

Jak vytvořit návrh na reklamní plachtu?

Při návrhu reklamní plachty se držte pouze dvou, maximálně tří barev. Uvědomte si, že mnoho lidí ji věnuje jen několik vteřin a příliš mnoho barev působí chaoticky. Zvolte jeden tučný název, který zaujme na první pohled. Nezáleží na tom, zda to bude název společnosti, produktu nebo akce, kterou jste se rozhodli uspořádat. Menším písmem doplňte nejnutnější informace a webové stránky, kde se všichni dozví veškeré podrobnosti. Pokud si nebudete vědět rady, neváhejte se na nás obrátit. Společně jistě najdeme řešení.

Kam reklamní plachtu umístit?

Pokud máte možnost umístit reklamní plachtu přes celou jednu stěnu sídla společnosti nebo na plot u firmy či svého domu, určitě takové možnosti využijte zejména, když se jedná o frekventované místo.

Další místa, kde se reklamní plachta nedá přehlédnout jsou mosty po nimiž vede frekventovaná silnice, ovšem uvědomte si, že řidič při jízdě věnuje reklamní plachtě pouze několik vteřin, proto je zbytečné ho zahlcovat informacemi.

Plachty nákladních aut a kamionů jsou také skvělým místem pro umístění vaší reklamní plachty, která zaujme kolemjdoucí nebo míjející řidiče okolních vozů.

Dalším skvělým tipem je zábradlí, které lemuje schody, nezáleží kam vedou, ale kolik po nich denně projde lidí a prohlédne si vaši reklamní plachtu.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více