Poptávka
×

 

  1. Vánoční přání: Klasika, která nikdy nezklame. Osobní vánoční přání s originálním designem a vlastním textem dělá radost každému. Ať už preferujete tradiční motivy nebo moderní design, nabízíme vám široký výběr.

  1. Kalendáře: Co říci originálním kalendářem s vlastními fotografiemi? Perfektní dárek pro rodinu, přátele i obchodní partnery, který jim bude připomínat vzpomínky po celý rok.

 

  1. Vánoční ozdoby: Od vánočních stromečků po samolepky na okna - vše lze personalizovat! Vaše logo, rodinná fotka nebo jiný design - možností je nespočet.

 

  1. Balení dárků: Nezapomeňte na originální balící papír, štítky na dárky nebo třeba samolepící pásky s vánočním motivem. Díky naší tiskárně může být každý dárek unikátní ještě před tím, než jej rozbalíte.

 

  1. Reklamní materiály: Pokud jste podnikatel, vánoční období je ideální pro propagaci vaší značky. Katalogy, letáky, plakáty s vánočními slevami – všechno to můžete nechat vytisknout.

 

  1. Vánoční oblečení: trička, čepice nebo třeba tašky s vánočním potiskem? Skvělý nápad na dárek pro blízké, ale i pro zaměstnance vaší firmy.

 

Vánoční období je časem radosti, sdílení a vděku. A co je lepším způsobem, jak vyjádřit své pocity, než originálními tiskovinami? S ABC Tiskárnou máte nekonečné možnosti, jak udělat vaše svátky ještě magičtějšími.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více