Poptávka
×

Potřeby pro malování

Většinou se maluje na plátno. To se dá zakoupit ve výtvarných potřebách. Bývá již připravené v různých velikostech a dokonce i tvarech. Plátno bývá bílé. Jestliže chcete podklad barevný, je potřeba ještě zakoupit podkladovou barvu. Obraz může mít ozdobný rám, nebo může být natažený na dřevěné konstrukci, to záleží na vás. Ve výtvarných potřebách také zakoupíte další potřeby a pomůcky, které budete pro tvorbu obrazu potřebovat. Jsou to především barvy. Ty mohou být akrylové nebo olejové. S akrylovými barvami se pracuje snadněji, neboť dobře kryjí a také rychleji zasychají. Také jsou bez zápachu. Práce s olejovými barvami je náročnější, protože zasychají déle a nelze s nimi zamalovat případné drobné chyby.

Dále budete potřebovat různé druhy štětců. Barvu lze nanášet i speciálními špachtlemi, jež barvě dodají strukturu.

Pokud máte zakoupeno vše potřebné, můžete se směle pustit do práce. Než však začnete malovat, promyslete si scenérii, kterou má obraz představovat.

A co třeba fotoobraz?

Pokud si nejste jisti svým malířským uměním, můžete si vytvořit fotoobraz. Je to moderní řešení, díky kterému si můžete nechat zvěčnit vaše fotografické okamžiky. Fotoobrazy jsou vhodným doplňkem každého interiéru. Můžete si vybírat z různých velikostí. Díky velkoformátovému tisku získají vaše fotografie větší rozměry. Za kvalitou fotoobrazů stojí kvalitní a profesionální tiskárny, které vytvářejí obrazy nejen kvalitní, ale i velmi autentické. Dají vyniknout jak barevným, tak i černobílým odstínům a vzhledem k různým metodám práce s barvami i tisku dochází také ke zvýraznění přechodů mezi jednotlivými odstíny.

Díky tomu všemu bude váš fotoobraz originální doplněk, který vám vždy připomene nádherné a nezapomenutelné okamžiky vašeho života.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více