Poptávka
×

Myslete na to, že logo musí být čitelné nejen ve velké velikosti, ale i ve velikostech malých, v nichž musí být také snadno reprodukovatelné. Logo se totiž objevuje nejen na firemních automobilech, ale také na razítku, jsou jím opatřeny hlavičkové papíry či lepené bloky, může se objevit jako potisk obálek a dokonce jej obsahují i samopropisovací formuláře.

Proč využít drobné tiskopisy?

I drobné tiskopisy vytvářejí identitu firmy. Patří mezi ně hlavičkový papír, lepené bloky či samopropisovací formuláře. Důležitou roli hrají i potištěné obálky.

 

Hlavičkový papír podpoří dobré jméno a image vaší firmy, neboť listovní zásilky se stále ještě řadí k velmi důležitým prostředkům komunikace s klienty, zákazníky či dodavateli. Listovní zásilka, která nese logo vaší firmy, udělá na příjemce dokonalý dojem a ve se stanete snadno zapamatovatelnými. Naše firma nabízí tisk hlavičkových papírů na ofsetový papír 80-90g a to jak přímými barvami tak barvotiskovým CMYKem. Součást hlavičkového papíru tvoří název firmy, jméno, adresu a další kontaktní údaje a samozřejmostí je i vaše logo.

Chcete – li zvýšit u příjemce vámi zasílaných tiskovin dojem, využijte k tomu potištěné obálky, na nichž se objeví vaše logo a firemní údaje. V naší nabídce naleznete ofsetový potisk obálek, který provádíme na kvalitních tiskových strojích. Můžeme vám vytvořit firemní obálky s libovolným motivem. Kvalitně vyrobená obálka ukazuje na vaši profesionalitu i standard.

B2B spolupráce

Nabízíme velmi výhodné ceny a slevy pro tiskárny, grafická studia či reklamní agentury.
Zjistit více

Blog & novinky

Aktuálně ze světa ABC tiskárny - nové technologie, tiskařské materiály, zajímavosti a mnohem více.
Zjistit více