dopravu
pomocí
PPL ZCELA ZDARMA.

Automatická řezačka Duplo

A je to tu! Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO, které zvládne v jednom průchodu řezat, bigovat a perforovat.

Nový balící stroj

I v této době boříme firemní rekordy a s tím souvisí také další inovace technologií. Představujeme našeho nového maximálně využívaného pomocníka, který všechno důkladně zabalí!   P.S. Další velká posila je již...

Úvod Letáky 1 lomLetáky s lomem

Kód: BLML2

Koupí tohoto produktu získáte 8 bodů.

Letáky s lomem

Letáky různých formátů s 1 lomem.

INFORMACE K LETÁKŮM

Letáky s 1 lomem
  • výsledné velikosti: A4, A5, A6
  • zpracování: falcování 1x
  • papír: 130g a 170g křídový
  • barevnost: 1/1 a 4/4

Chcete kvalitní tisk letáků s lomem? Letáky s lomem tiskneme na digitálních, případně ofsetových technologiích. Skládané letáky (v tomto případě s jedním lomem) jsou využívány jako forma kvalitní reklamy. Skládané letáky jsou základní formou reklamy, se kterou se setkáváme každý den.

Potrpíme si na profesionální poradenství v oblasti tisku, ochotu a vstřícnost při jednání s našimi klienty. Za čtvrtstoletí existence jsme vytiskli reklamních letáků velké množství. Každé zakázce věnujeme individuální péči. Naše více než pětadvacetileté zkušenosti s tiskem a předtiskovou přípravou pečlivě využíváme při realizaci zakázek.

Tzv. skládačky (tj. letáky se 2 lomy) jsou také oblíbeným reklamním materiálem, který nestojí moc peněz a působí profesionálním dojmem, najdete je v kategorii 2 lomy.

• tiskneme na kvalitní křídový papír o gramáži 135g
  • na požádání také na široké spektrum dalších materiálů
  • v konfiguraci objednávky si můžete zvolit také silnější 170g
  • tisk zajistí moderní technologie digitálního a ofsetového tisku Xerox a KBA.

Grafický návrh je velmi důležitou součástí, právě ten určí, do jaké míry budou Vaše tiskoviny pro potencionální zákazníky zajímavé. Moderní design v kombinaci s kvalitním zpracováním – to je cesta k úspěchu.

Budeme rádi, když si pro Vaši tiskovou zakázku výroby letáků s lomem vyberete právě nás.

Naprosto dokonalý obchod, potřebovala jsem velmi rychlý tisk a dodání, do tiskárny jsem volala a musím říct, že jsem byla tak mile překvapena přístupem, jako už dlouho ne.
Petra - ověřený zákazník
Ověřili objednávku, upravili pro dosažení lepších výsledků, rychle vytvořili a odeslali.
Josef - ověřený zákazník
Kvalitní tiskový materiál, výborná cena a rychlá výroba - doporučuji!
Cenově velice výhodné i na menší objednávky, přehledný systém objednávek.