Upgrade e-shopu!

Milí zákazníci, znovu jsme výrazně vylepšili služby online tisku!   Celé letní prázdniny jsme strávili rozšiřováním, úpravami obsahu a přizpůsováním e-shopu pro lepší používání, redesignem některých částí aj. Pevně věříme, že se...

Letáky A4

• křídové papíry: klasický 135g, vylepšený 170g a tvrdý 300g
  • ofsetové papíry: 80g, 190g či 250g
Kód: LT3

Letáky A4

Výroba letáků A4 levně a s ověřenou kvalitou.

INFORMACE K LETÁKŮM A4

• papír: 135, 170 či 300g křídový
  • expedice: dle objednaného množství

Specializujeme se na letáky s kvalitním zpracováním. Tisk letáků A4 provádíme na nejpoužívanější druhy papíru od předních světových papírových dodavatelů, vybrali jsme nejčastěji používané gramáže:

• křídový papír 135g a 170g, případně tvrdý 300g
  • ofsetové papíry 80g, 190g a 250g
  • Dokonalá sytost a věrohodnost barev je u nás samozřejmostí.
  • Zaručujeme Vám nejvyšší kvalitu za bezkonkurenční cenu.

Abyste dosáhli co nejvyšší účinnosti Vaší marketingové kampaně, je třeba dobré volby. Dbáme na vysokou kvalitu tisku, která je zásluhou nejmodernějších technologií. Vysoká kvalita je zajištěna i díky našemu individuálnímu přístupu k jakékoliv objednávce. Nabízíme nízké ceny a krátký termín dodání s možností expresního tisku. Často žádaný je v souvislosti s tiskem letáků A4 také tisk skládaček (letáků s 2 lomy).

Na letáku by neměly chybět všechny důležité údaje o oboru Vaší činnosti či kontakty. Leták jednoznačně upoutá pozornost, pokud na něj umístíte poutavé fotografie Vašich produktů a bude kvalitně zhotoven. Stejně důležité je dobře graficky zpracovat vzhled letáku, aby poutal pozornost a oslovil široké spektrum lidí.

Pokud ještě nemáte svůj grafický layout, tak jeho tvorbu můžete nechat na nás. Letáky umožňují efektivně oslovit oblast, ve které se Vaše akce koná, proto je ocení především drobní podnikatelé a pořadatelé jednorázových akcí.

Při tisku letáků A4 Vám zaručujeme maximální spokojenost s našimi komplexními službami.