dopravu pomocí
PPL a Zásilkovny ZCELA ZDARMA.

Brožurovací Duplo System

Další novinka právě přistála v naší tiskárně - brožurovací systém Duplo zvládne až 4.000 brožur za hodinu!   Tak objednávejte brožury, ať dáme lince pořádnou testovací zátěž.

Automatická řezačka Duplo

A je to tu! Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO, které zvládne v jednom průchodu řezat, bigovat a perforovat.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA. Zjistit více.

Letáky A5

• křídový papír gramáží 135g, 170g a 300g
  • ofsetový papír 80g, 190g a 250g
Nahrání dat
Vytvořte si design
online editor
Kód: A5L7

Letáky A5

Tisk letáků formátu A5 - kvalitně a online.

INFORMACE K LETÁKŮM A5

• papír: 135, 170 či 300g křídový
  • expedice: dle objednaného množství

Kvalitní propagace si žádá kvalitní zhotovení letáků, třeba formátu A5. Tento základní marketingový prvek, kterým leták bezpochyby dlouhá léta je, tiskneme na nejkvalitnější druhy papírů.

• nejpoužívanější je křídový papír 135g, silnější 170g či tvrdý 300g
  • volit můžete také mezi ofsetovými materály gramáží 80g, 190g a 250g

Svojí osobitost mají i ofsetové papíry různých gramáží. Dáváme si záležet na sytosti a stabilitě barev - je důležité, aby si leták zachoval svůj vzhled i navzdory nepříznivým vnějším vlivům. Garantujeme Vám nejvyšší kvalitu tisku letáků A5 za bezkonkurenční ceny. Díky našemu špičkovému technologickému zázemí vyrobíme stejně kvalitně 1 kus nebo i několik statisíců kusů.

Máme mnohaleté zkušenosti s tiskem a předtiskovou přípravou. Hotové letáky posíláme levně po celé ČR.

• Termín expedice je zpravidla 2-3 pracovní dny při malonákladovém tisku
  • při vyšším nákladu pak standardně kolem 4-5 dnů vzhledem k nutnosti ofsetového tisku.
  • Máte však možnost si zvolit tisk s expresní expedicí do 24 hodin.

Jsme moderně vybavenou tiskárnou, veškeré letáky tiskneme tedy na vlastních strojích, které neustále inovujeme!

Stejně důležité jako kvalitní tisk je kvalitně graficky propracovat vzhled letáku. Grafiku na míru si můžete přiobjednat v sekci grafické návrhy, kvalitní tisková předloha je stejně důležitá jako tisk samotný, a proto grafickému návrhu věnujte maximální pozornost.

Zajistíme rychlou realizaci tisku letáků A5, těšíme se na možnou spolupráci.

Naprosto dokonalý obchod, potřebovala jsem velmi rychlý tisk a dodání, do tiskárny jsem volala a musím říct, že jsem byla tak mile překvapena přístupem, jako už dlouho ne.
Petra - ověřený zákazník
Ověřili objednávku, upravili pro dosažení lepších výsledků, rychle vytvořili a odeslali.
Josef - ověřený zákazník
Kvalitní tiskový materiál, výborná cena a rychlá výroba - doporučuji!
Cenově velice výhodné i na menší objednávky, přehledný systém objednávek.