dopravu
pomocí
PPL ZCELA ZDARMA.

Automatická řezačka Duplo

A je to tu! Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO, které zvládne v jednom průchodu řezat, bigovat a perforovat.

Nový balící stroj

I v této době boříme firemní rekordy a s tím souvisí také další inovace technologií. Představujeme našeho nového maximálně využívaného pomocníka, který všechno důkladně zabalí!   P.S. Další velká posila je již...

Letáky A6

• kvalitní křídový papír: 135g, 170g a 300g
  • běžný ofsetový papír: 80g, 190g a 250g
Nahrání dat
Vytvořte si design
online editor
Kód: A6L7

Letáky A6

Kvalitně zpracované neskládané letáky A6.

INFORMACE K LETÁKŮM A6

• papír: 135, 170 či 300g křídový

Profesionální tisk letáků - prvotřídní kvalitu zaručujeme i díky našim moderním technologiím. Tisk letáků A6 je jedna z našich dalších specialit, ve které vynikáme. A to především kvalitou, rychlostí zpracování a levnou dopravou přímo k Vám. Při výrobě a tisku letáků se precizně dbá na všechny části produkce, od samotného tisku, přesného ořezu až po důkladné zabalení zásilky.

Nabízíme Vám možnost zvolit si z velkého množství různých materiálů. Pro ulehčení výběru materiálu jsme sami vybrali nejžádanější a nejpoužívanější:

• křídové papíry gramáží 90g, 135g, 170g a 300g
  • neméně kvalitní ofsetové papíry 80g, 190g a 250g

Abychom Vám umožnili a ulehčili kvalitní tisk levných letáků A6, vytvořili jsme pro Vás tento online objednávkový portál.

Propagujte svou firmu na té nejvyšší možné úrovni. Vaše zákazníky oslovíte jak kvalitním letákem, tak kreativním grafickým zpracováním. Leták se již dlouhá léta využívá jako základní marketingový předmět. Vytvoříme grafický návrh přesně podle Vašich představ.

Tisk letáků A6 je založen na našich dlouholetých zkušenostech v tomto oboru.

Velmi příjemné jednání a velice rychlé vyřízení mého přání, mohu jen doporučit. Spokojenost.
Daniela - ověřený zákazník
Vstřícné jednání, v případě, že nejsou jasné tiskové údaje, firma volá a konzultuje se zákazníkem.
Super komunikace, cenově přijatelné a práce precizní!
Velmi rychlé dodání, vstřícné jednání a individuální přístup, doporučujeme...