Laminátor Foliant

Oznamujeme další přírustek do našeho parku tiskařské techniky - profesionální laminátor Foliant Gemini 400S pro bezproblémové ušlechtění Vašich tisků.               FOLIANT Gemini 400 S je poloautomatická jednostranná laminovačka pro digitální tisk, robustní...

Online grafický editor

Představujeme naše řešení online grafického editoru - Crello.   Vyzkoušejte toto řešení a přeměňte Vaše myšlenky v dokonalý design, který následně vytiskneme. Povolte uzdu své fantazii a vytvářejte grafiku, která je jedinečná!

Letáky DL

• materiály: křídové papíry gramáží 135g, 170g a 300g
  • ofsetové papíry 80g, 190g a 250g
Kód: LTDL3

Letáky DL

Online tisk propagačních letáků formátu DL.

INFORMACE K LETÁKŮM DL

• formát: DL
  • papír: 135, 170 či 300g křídový
  • expedice: dle objednaného množství

Je velice důležité dbát na kvalitu letáků, na což osobně dohlédneme. Tiskneme dvěma formami: ofsetový tisk pro větší náklady a neméně kvalitní tisk digitální na produkční tiskárně značky Xerox pro menší počty kusů. Náš digitální tisk letáků DL dosahuje takové kvality, že je prakticky nerozeznatelný od ofsetového tisku.

Letáky jsou vhodné jak do interiéru, tak do exteriéru. Je proto důležité, aby leták vydržel navzdory vnějším vlivům a neztratil barevnost. Papír vybíráme od 5-ti nejlepších světových dodavatelů, nejčastěji používaný je pak křídový papír 135g.

• 170g a 300g jsou tvrdší typy papírů
  • pouze u křídového papíru 135g nabízíme možnost černobílého tisku
  • v případě žádosti o jinou gramáž nás kontaktujte
  • kvalitou oplývá i běžný ofsetový papír, který v nabídce naleznete taktéž

Zajistíme tisk DL letáků pro Vaši reklamní kampaň velmi rychle a především online. U většiny našich výrobků je doba expedice 2-3 pracovní dny s možností přikoupení expresní výroby, tudíž svou zakázku můžete dostat v krátké době.

Důležitý je také profesionální návrh grafiky, který případně dokážeme vyřešit za Vás. Grafika by měla být co nejpoutavější, aby každého zaujala na první pohled. Vyrobíme Vám letáky i s jejich grafikou v nejvyšší kvalitě za minimální ceny.

Těšíme se na spolupráci při levném, rychlém a kvalitním tisku letáků formátu DL!

Spokojenost, výhodná cena, snadné zadání objednávky přes web.
Lenka - ověřený zákazník
Vstřícné jednání, v případě, že nejsou jasné tiskové údaje, firma volá a konzultuje se zákazníkem.
Ochotní a flexibilní. Poradili mi vhodný materiál, zkonzultovali předlohu, dodáno včas. Dobrá kvalita za nízkou cenu.
Nejlepší, nejrychlejší můžu jen doporučit spokojenost na 100%.