dopravu pomocí
PPL a Zásilkovny ZCELA ZDARMA.

Brožurovací Duplo System

Další novinka právě přistála v naší tiskárně - brožurovací systém Duplo zvládne až 4.000 brožur za hodinu!   Tak objednávejte brožury, ať dáme lince pořádnou testovací zátěž.

Automatická řezačka Duplo

A je to tu! Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO, které zvládne v jednom průchodu řezat, bigovat a perforovat.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA. Zjistit více.

Úvod PF, novoročenkyPF, novoročenky

Kód: PF9

PF, novoročenky

Novoročenky z Vašich podkladů na míru.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Specifikace PF
  • kvalitní materiály na tisk
  • základní formáty: A5, A6, DL
  • barevnost: 4/0 či 4/4

Prvotřídní materiály

• 300g křídový papír
  • 350g Via Linen ražený bílý papír
  • 250g Metallic perleťový bílý papír
  • 220g Conqueror Laid krémový papír
  • 270g Mohawk Via Laid
  • 250g Metallic perleť vanilla cream
  • 200g Top Style mramor

Mutační tisk

• pokud máte více jak 5 variant grafiky, napište si o individuální nabídku: ZDE

Tisk novoročenek a PF – tradiční záležitost již po dlouhá léta. Novoročenky jsou podobné blahopřáním, avšak vzniklé za účelem popřání šťastného nového roku. Novoročenka, PF je kartička s přáním do nového roku – díky nám si toto přání s vlastní grafikou můžete velmi snadno nechat vytisknout.

• V poslední době se čím dál více upřednostňuje rozesílání novoročenek pomocí e-mailu
  • Avšak není nad kvalitně vytištěné a díky skvěle zvolenému papíru velmi osobité novoročenky.

Elektronické novoročenky mají často spotřební charakter a mohou skončit i jako nevyžádaná pošta. Daleko lepší je svým stálým zákazníkům či blízkým příbuzným zaslat tištěnou přesně podle Vašich představ. Pro výrobu originálního grafického návrhu doporučujeme využít našeho DTP studia, ve kterém Vám profesionální grafici vyhoví ve všech Vašich přáních.

Novoročenky a PF si nechávají tisknout především firmy jako své poděkování zákazníkům, ale také jednotlivci, kteří chtějí originálně popřát to nejlepší do nového roku svým přátelům.

• 350g Via Linen ražený bílý papír
    • přírodní karton s jednostrannou ražbou plátna, 30% PCW, ekologický
  • 250g Metallic TOP Style perleťový bílý papír
    • hladký karton s oboustranným perleťovým povrchem (bílá perleť)
  • 220g Conqueror Laid krémový papír
    • žebrovaný/laid, bez vodoznaku, bezdřevý ECF; krémová barva
  • 270g Mohawk Via Laid
    • bílý papír s výjimečnou strukturou ručního papíru
  • 250g Metallic perleť vanilla cream
    • exkluzivní papír s barvou vanilkového nádechu a perletí
  • 200g Top Style mramor
    • bílý mramorovaný papír

Těšíme se na naši spolupráci v tisku a výrobě novoročenek.

Přehledné webové stránky - jednoduchý postup zadání objednávky, ochota pracovníků a milá atmosféra v kanceláři + dobré ceny.
Rychlé jednání, výborná komunikace.
Kvalitní tisk, rychlé dodání, vzorová komunikace
DPMCB