Úvod PF, novoročenky PF, novoročenky

Kód: PF9

PF, novoročenky

Novoročenky z Vašich podkladů na míru.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

Specifikace PF
  • kvalitní 300g křídový papír
  • základní formáty: A5, A6, DL
  • barevnost: 4/0 či 4/4

Tisk novoročenek a PF – tradiční záležitost již po dlouhá léta. Novoročenky jsou podobné blahopřáním, avšak vzniklé za účelem popřání šťastného nového roku.

Novoročenka, PF je kartička s přáním do nového roku – díky nám si toto přání s vlastní grafikou můžete velmi snadno nechat vytisknout. V poslední době se čím dál více upřednostňuje rozesílání novoročenek pomocí e-mailu, avšak není nad kvalitně vytištěné a díky skvěle zvolenému papíru velmi osobité a nenahraditelné novoročenky.

Elektronické novoročenky mají často spotřební charakter a mohou skončit i jako nevyžádaná pošta. Daleko lepší je svým stálým zákazníkům či blízkým příbuzným zaslat tištěnou přesně podle Vašich představ. Pro výrobu originálního grafického návrhu doporučujeme využít našeho DTP studia, ve kterém Vám profesionální grafici vyhoví ve všech Vašich přáních.

Novoročenky a PF si nechávají tisknout především firmy jako své poděkování zákazníkům, ale také jednotlivci, kteří chtějí originálně popřát to nejlepší do nového roku svým přátelům.

Těšíme se na naši spolupráci v tisku a výrobě novoročenek.

Přehledné webové stránky - jednoduchý postup zadání objednávky, ochota pracovníků a milá atmosféra v kanceláři + dobré ceny.
Rychlé jednání, výborná komunikace.
Kvalitní tisk, rychlé dodání, vzorová komunikace
DPMCB