dopravu pomocí
PPL a Zásilkovny ZCELA ZDARMA.

Brožurovací Duplo System

Další novinka právě přistála v naší tiskárně - brožurovací systém Duplo zvládne až 4.000 brožur za hodinu!   Tak objednávejte brožury, ať dáme lince pořádnou testovací zátěž.

Automatická řezačka Duplo

A je to tu! Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO, které zvládne v jednom průchodu řezat, bigovat a perforovat.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA. Zjistit více.

Úvod Plakáty A1Plakáty A1

Plakáty A1

• plakátový papír WhiteBack, případně exkluzivní fotopapír
  • větší množství pouze na 100 a 135g křídu (ofsetový tisk)
Nahrání dat
Vytvořte si design
online editor
Kód: PLTE36

Plakáty A1

Levné plakáty formátu A1.

INFORMACE K PLAKÁTŮM A1

Základní specifikace
  • různé druhy papírů: 140g WhiteBack, 100g křída, 135g křída, 220g křídový fotopapír
  • barevnost: 4/0
  • expedice dle počtu kusů
  • plakátový papír je ideální na výlep

Plakáty potkáváme denně. Zaujmou nás však pouze takové, které oplývají originalitou a prvotřídní kvalitou zhotovení. Naše tiskárna standardně dodává nejžádanější rozměry plakátů až do formátu A0.

• vy si však můžete objednat online přímo zde tisk plakátů A1
  • nabízíme levný tisk plakátů ofsetovou i digitální technologií ve vynikající kvalitě

Plakát je produkt, který slouží k reklamním nebo propagačním účelům. Je vidět a je efektivní. Nabízíme levný tisk plakátů ofsetovou i digitální technologií ve vynikající kvalitě.

Plakáty A1 tiskneme už od 1 ks, a to na kvalitní materiál:

• 140g Poster WhiteBack, u vyšších nákladů pak pouze na křídový papír 100g nebo kvalitnější 135g
  • WhiteBack je produkční plakátový papír určený pro plakáty na události - tiskne se na ně v menším rozlišení vzhledem k jejich umístění (výlepní plochy aj.). Na fotografie a fotorealistické plakáty se může použít a obecně více hodí fotopapír o gramáži 220g, který je vysoce kvalitní a zaručuje tisk v nejvyšším rozlišení.

Plakáty A1 jsou připravené pro bezproblémový venkovní výlep. Díky kvalitnímu solventnímu tisku jsou naše plakáty odolné vůči povětrnostním vlivům.

Plakát je médium využívající se především na propagaci kulturních nebo společenských akcí a aby zaujal, je potřebné zvolit vhodný design. Jenom kvalitní grafika a tisk dokáže oslovit!

Při tisku plakátů A1 Vám zaručujeme, že budete maximálně spokojeni.