Úvod Pohlednice Tisk pohlednic

• barevnost tisku 4/1 (barevný potisk přední strany, černobílá zadní strana)
Kód: POHL3

Výroba pohledů s vlastní grafikou.

ZÁKLADNÍ INFORMACE

• formát: A6 naležato nebo DL
  • 350g křídový papír
  • barevnost tisku 4/1
  • možnost jednostranné laminace

Zadní strana pohlednice

• nabízíme úpravu grafiky zadní strany zdarma!
  • vaše požadavky pište do poznámek

Ani tisk pohlednic pro nás není žádný problém. Nabízíme Vám vysoce kvalitní ofsetový a digitální tisk pohlednic všech velikostí. Nejčastěji používané velikosti jsou DL (210 x 99 mm) a A6. Pohlednice jsou velmi důležitou součástí všech turistických míst a je důležité, aby byly kvalitně připraveny, o což se postaráme právě my. Vlastní pohlednice pro penziony, hotely, obce, města a mnoho dalších spokojených zákazníků, kteří si nechali vytisknout pohlednice s vlastní návrhem. Nabízíme dva druhy velikostí a barevnost 4/1.

Nabízíme tisk pohlednic na lesklou či matnou křídu 300g. Zajišťujeme Vám jak vysokou kvalitu výroby pohlednic, tak kvalitně připravený grafický návrh. Pohlednice by měla poskytnout obraz toho nejlepšího, co se v dané oblasti vyskytuje.

Doporučujeme umístit jednu či více opravdu povedených a kvalitních fotografií turistického místa a také popisky, co se na dané fotografii nachází. Neměl by chybět ani název a místní symbol, pokud zde nějaký je. Obcím doporučujeme na pohlednici umístit její znak. Na zadní stranu pohlednice je vhodná adresa konkrétního turistického místa a pro koho byla tato sada pohlednic vyrobena. S tímto Vám pomůžeme jakožto profesionálové my. Zákazníci si k pohlednicím často objednávají i jiné tiskoviny - např.: tisk letáků.

Pohlednice pro Vás připravíme zcela dle Vašeho přání, aby konečný výsledek dosáhl Vaší úplné spokojenosti. Nejčastěji se mezi naše zákazníky řadí obce, infocentra, provozovatelé horských chat a reakčních objektů.

Staňte se naším zákazníkem i vy a budete příjemně překvapeni kvalitou tisku a grafického zpracování pohlednic. Těšíme se na naší brzkou spolupráci v tisku pohlednic.