DOVOLENÁ!

Vážení zákazníci, v období od 18. do 30. července bude omezena výroba vzhledem k probíhajícím dovoleným ve firmě. Vaše objednávky budou postupně expedovány od 31. července.
Od 15. července bude navíc probíhat v e-shopu instalace nových vylepšení, děkujeme za trpělivost.

Novinky a akce e-mailem
Chcete od nás dostávat novinky přímo na svůj e-mail?
Akční nabídky
 Roll Up
od 371,90 Kč bez DPH 450,- Kč s DPH
 Tisk brožur - online!
od 553,72 Kč bez DPH 670,- Kč s DPH
Ocenili byste zřízení věrnostního programu se slevami za nákupy?
Ano   68%
Ne   32%
Hlasovalo 19 lidí

Úvod Samolepky, etikety Samolepky, etikety

• Dodání předřezané na archu o velikosti cca A4
Kód: SML1

Koupí tohoto produktu získáte 24 bodů.

1 991,74 Kč bez DPH 2 410,- Kč s DPH

Samolepky, etikety

Výroba papírových či fóliových samolepek a etiket.

Monomerická fólie Orajet®

• pro aplikace na rovných plochách

• trvanlivost: 3 roky

Polymerická fólie ImagePerfect™

• vysoce kvalitní fólie
  • trvanlivost: 5-6 let

Polymerická laminace

• s UV filtrem, síla 75 µm
  • polepy aut a výloh bez laminace nedoporučujeme!

Lesklá transparentní fólie Orajet®

• čirý lesklý vinyl, netiskneme bílou
  • trvanlivost: 2-3 roky

Samolepicí papír 80g/m²

•  zadní strana samolepky se splitem

Samolepka je druh materiálu (papíru, plastové fólie), který je z jedné strany potištěn a z druhé strany opatřen lepící vrstvou umožňující přilepení na povrch předmětu. Samolepky se často používají jako reklamní prvek, najdou uplatnění při značení zboží, jako etikety na lahve nebo třeba na sklenice s medem. Na výrobu samolepek používáme kvalitní bílé nebo průsvitné fólie či samolepící papír.

Zajistíme pro Vás tisk samolepek různých tvarů a vzhledů. Díky velmi přesnému ořezu si můžete vymyslet jakýkoli tvar, který pro nás není žádnou překážkou. Samolepky jsou účinným propagačním materiálem, jelikož je lze nalepit prakticky kamkoliv. Samolepky tiskneme plnobarevně hard-solventními inkousty na bázi ředidla (zaručující dlouhou stálost barev) na špičkové velkoplošné tiskárně Mimaki, v maximálním rozlišení 1440 dpi, anebo digitálně na naší tiskárně Xerox.

Tiskneme samolepky papírové a PVC fóliové - polymerické či monomerické. Papírové samolepky jsou vhodné do vnitřního prostředí, např. na katalogy, ceníky, apod. Fóliové samolepky jsou omyvatelné a odolné vlhkosti. Jsou určeny na auta, výlohy, stroje apod. PVC samolepky Vám můžeme oříznout do požadovaného tvaru (jakéhokoli - kruhy, ovály, hvězdy, nebo ořez dle motivu), případně laminovat (tato možnost je u polymerických fólií).

Klasický ořez = ostré rohy, rovné řezy (obdélník, čtverec)

Tvarový výřez = ořez do jakéhokoliv tvaru (kruh, specifické tvary - je třeba specifikovat ořezovou konturu)

Dodání na archu = samolepky vám rozřežeme na archy o velikosti cca A4 (případně po jednotlivých ks)

Rádi pro vás také připravíme zajímavé grafické návrhy, z nichž budete moci vybírat to nejlepší. Vzhledem k časté rozdílnosti tvarů a velikostí samolepek můžete využít individuální kalkulace.

Ať už potřebujete vytisknout polep na auto, kamion, polepit výlohu, nálepky na produkty, tak jste zde na správném místě. Pro větší samolepky, tj. polepy, navštivte naši sekci reklamní polepy, kde můžete najít větší formáty samolepek (polepů) a také nabídku řezané grafiky.

Objednávkou našich služeb se můžete těšit na nadstandardní přístup při tisku samolepek, etiket a všeho dalšího!

NENAŠLI JSTE POŽADOVANÉ ZBOŽÍ?

Jsme Vám k dispozici v pracovní dny 7:00 - 17:00

info@abctiskarna.cz