Upgrade e-shopu!

Milí zákazníci, znovu jsme výrazně vylepšili služby online tisku!   Celé letní prázdniny jsme strávili rozšiřováním, úpravami obsahu a přizpůsováním e-shopu pro lepší používání, redesignem některých částí aj. Pevně věříme, že se...

Úvod Vizitky Jednostranné Jednostranné vizitky

Kód: VIZK1

Koupí tohoto produktu získáte 1 bod.

Jednostranné vizitky

Tisk vizitek z Vašich vlastních podkladů.

INFORMACE K VIZITKÁM

Základní specifikace
  • výběr z velikostí: 90x50 a 85x55 mm
  • jednostranný barevný potisk (4/0)
  • kvalitní 350g křídový papír
  • možnost laminace
  • možnost matné laminace + parciálního UV laku

• digitální či ofsetový tisk
  • splňuje kvalitativní normy a certifikace

Tiskovina, která bývá nazývána také jako navštívenka, se stala velice oblíbenou a uznávanou formu prezentace osob či celých firem. Věnováním předáte důležité informace svým klientům a obchodním partnerům. Prvotřídní kvalita, kterou naše vizitky disponují, je výsledkem kvalitních moderních technologií, na kterých jsou navštívenky tištěny.

• materiál: exkluzivní lesklá či matná křída 350g

Vizitka je nepostradatelným členem Vašeho podnikání a jednoduchý informační a kontaktní prostředek. Kvalita tisku je velmi důležitá pro první dojem o prezentovaném subjektu. Můžete si vybrat jednu z námi nabízených velikostí:

• tzv. evropský formát 85x55 mm, anebo klasický 90x50 mm
  • navštívenky tiskneme již od nákladu 50 ks

Jsme rodinná tiskárna s více jak 25-letou tradicí. Kvalitu tisku precizně kontrolujeme. Informace na vizitkách by měly být přehledné, jasné a čitelné. Vzhledem k velikosti vizitek doporučujeme uvádět pouze základní údaje a další informace uvést třeba na bannerech či letácích.

A kdo si nechá tisknout vizitky právě u nás? Mnoho lidí, ročně vytiskneme statisíce těchto tiskovin, vizitky totiž využije každý!

Budete překvapeni nadstandardním přístupem našich zaměstnanců!

Přehledné webové stránky - jednoduchý postup zadání objednávky, ochota pracovníků a milá atmosféra v kanceláři + dobré ceny.
Rychlé jednání, výborná komunikace.
Kvalitní tisk, rychlé dodání, vzorová komunikace
DPMCB