dopravu pomocí
PPL a Zásilkovny ZCELA ZDARMA.

Brožurovací Duplo System

Další novinka právě přistála v naší tiskárně - brožurovací systém Duplo zvládne až 4.000 brožur za hodinu!   Tak objednávejte brožury, ať dáme lince pořádnou testovací zátěž.

Automatická řezačka Duplo

A je to tu! Jedna z největších letošních posil právě přistála v naší tiskárně. Představujeme plně automatické Duplo DC-616 PRO, které zvládne v jednom průchodu řezat, bigovat a perforovat.

Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA. Zjistit více.

Úvod Vstupenky 21x5cm (21x6cm)Vstupenky 21x5cm

Kód: 2VST2

Vstupenky 21x5cm

Tisk vstupenek s možností číslování a perforace.

INFORMACE KE VSTUPENKÁM

Specifikace vstupenek
  • formát: 21 x 5 cm
  • kvalitní materiály: křídové papíry gramáže 135, 170 a 300g
  • barevnost: 4/0 či 4/4
  • možnost perforace či číslování (kdekoliv na vstupence)

Perforace / číslování

• v jakékoliv části vstupenky
  • počáteční číslo číslování lze volit

Naše nabídka tisku vstupenek je doopravdy výhodná. Na výběr máte z mnoha materiálů:

• nejžádanější je lesklá či matná křída 130 nebo 170g
  • můžete si však zvolit i luxusnější 300g křídu

Tisk vstupenek zajišťujeme pomocí digitálních a ofsetových tiskařských technologií. Vstupenky dokážeme ochránit proti padělání:

• pomocí číslování, které můžeme aplikovat kdekoli na vstupence a jakoukoli barvou
  • pomocí perforace pro snadnější odtržení útržku umístěné taktéž kdekoli na vstupence

Pokud požadujete číslování, je nutné si na vstupence vyhradit prostor pro číslování. Naše vstupenky poznáte od falzifikátů na první pohled a to především díky velmi kvalitnímu tisku. Kvalitně vytištěná vstupenka udělá navíc na návštěvníka každé akce pozitivní dojem. Vstupenky můžeme na požádání rozdělovat po částech třeba do gumiček.

Kvalitní vstupenky jsou součástí každé události, lidé vždy ocení prvotřídní grafické a výrobní zpracování. Vstupenka je jedním z důležitých bodů Vaší akce – stejně tak jako tisk plakátů, letáků a dalších propagačních materiálů.

Pro doopravdy vydařený a na první pohled oslovující design doporučujeme využít i služeb našeho DTP studia s profesionálními grafiky. Dokážou vytvořit vstupenky přesně dle Vašich požadavků.

Zaručujeme Vám i Vaší spokojenost. Těšíme se na spolupráci!